Video on forum doesn’t appear

Total Posts: 19

Joined 2010-10-19

PM

 

Hey guys! I submitted a small video on the page. The title is there but the video misses! Can you fix this ?

GReetz!

http://www.youtube.com/watch?v=B2aEhQhGoAY


Avatar

Total Posts: 517

Joined 2008-04-13

PM

 

Hi Pim,
I believe JZ needs to approve the video first. I’m not sure about this but I’m told he will inspect it for style, display of Ocean Rodeo brand name, hair fashion and proper use of man purses. Besides that, over 30% of the frames need to display pretty girls or relevant parts thereof.
Nice kite loop btw. Great to see your PIMped bar holds out!


Total Posts: 19

Joined 2010-10-19

PM

 

hahaha Men Rudo !

About the hairstyle it’s all good! About nice butts too!

haha yeah but chek the screen on the homepage. There is the latest video of me, but there is no video! haha


Avatar

Total Posts: 517

Joined 2008-04-13

PM

 

Ok let’s wait up till he hits the Office, don’t forget they’re in West Canuckia.


Total Posts: 19

Joined 2010-10-19

PM

 

Where the weather’s always bether then here wink
Now I need to check how the epoxy is doing! I’m making my first kiteboard hehe


Total Posts: 114

Joined 2009-08-20

PM

 

This is how you do it.

put this before and after the URL [youtube]  [/youtube]


Avatar

Total Posts: 517

Joined 2008-04-13

PM

 

I think he means this page.
Then again Pim, this looping of yours wasn’t bad either:


Total Posts: 19

Joined 2010-10-19

PM

 

Pff that last video was a windy day! Went to the zandmotor with barry but it was too windy for my 8m razor. Got a 7m cypher from barry to test! Damn that thing loops like @$@#$!